Mediaxplain stapt in videocontent met overname Zelfspot

Het mediabureau brengt daarmee media, marketing en creatie onder één dak.

Met Zelfspot ontstaat een full service concept- en creatietak, waaraan videoproductie, concepting en formatontwikkeling toegevoegd zijn.

De twee partijen werkten de afgelopen tijd al samen door het toenemende belang van videocontent in campagnes van adverteerders.  

Sneller en actueler bewegend beeld
Christiaan van Betuw, Strategy and Activation Director bij Mediaxplain: 'Deze ontwikkeling biedt ons de mogelijkheid om totale verhaallijnen voor owned, earned én paid media te ontwikkelen en deze ultiem af te stemmen op de mediatypen en inzet die onze mediaspecialisten adviseren.' Gun Nieuwenhuis, Founding Partner bij Mediaxplain: 'We lopen hiermee voor op de wens van klanten om steeds sneller en actueler bewegend beeld in campagnes toe te voegen of te wisselen.'

Joost Verhoeff, oprichter van Zelfspot, wordt Concept & Creations Director bij Mediaxplain. Hij zegt: 'Distributie van content wordt een steeds belangrijker onderdeel van ons werk. Dit is niet direct het specialisme van Zelfspot, maar wel die van Mediaxplain. Daarnaast hebben we door middel van deze samensmelting toegang tot alle data.'

Wisecrackers
Eerder dit jaar nam Mediaxplain mediabureau Wisecrackers over. Net als met Wisecrackers houdt Mediaxplain de naam Zelfspot actief in de markt.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie