Angelique Paulussen weg als communicatiebaas DSM, Minke Bijl volgt haar op

Paulussen verlaat het concern per 1 maart 2019. Bijl begint medio januari.

Angelique Paulussen, DSM

Angelique Paulussen heeft besloten te vertrekken bij DSM al senior vice president communications & external affairs. Zij wordt op opgevolgd door Minke Bijl, afkomstig van ingenieursbureau Royal HaskoningDHV.

Paulussen verlaat het concern per 1 maart 2019. Ze zal haar focus de komende tijd op haar familie leggen, laat DSM in een persverklaring weten, alvorens ‘verder te gaan met andere professionele uitdagingen’.

Prestigieuze prijzen

Paulussen kwam in 2007 in dienst bij DSM en richtte zich op het reputatiemanagement, de interne en externe communicatie, het issuemanagement en public affairs. Zij leidde onder meer de rebranding van DSM in 2011 en de activering van het nieuwe merk.

Met haar team stond ze aan de basis van een groot aantal campagnes, waarvoor ze verschillende prestigieuze prijzen kreeg toegekend. Ze heeft de communicatiefunctie verder geprofessionaliseerd en alle communicatieprofessionals verenigd in één wereldwijde functie: Group Communications & Branding.

Zelfde bedrijf

Minke Bijl volgt Paulussen medio januari op. Bijl is afgestudeerd in communicatie aan de Universiteit Utrecht en werkt 25 jaar als communicatieprofessional, zowel in de business-to-consumer als zakelijke communciatie.

Voordat zij bij DSM kwam was Bijl global director Marketing en Communicatie bij ingenieursbureau Royal HaskoningDHV. Daar is ook de connectie met de bij DSM vertrekkende Paulussen te vinden; die is een van de toezichthouders bij Royal HaskoningDHV.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie