Loyens & Loeff beste werkgever 2008

Advocatenfirma Loyens & Loeff heeft de hoogste medewerkerstevredenheid onder bedrijven met meer dan 1.000 medewerkers. HEMA is de grootse stijger ten opzichte van 2007. Dat blijkt uit de resultaten van het werkgeversonderzoek van Effectory en Volkskrant Banen die maandag 23 juni bekend werden gemaakt.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Effectory en Volkskrant Banen willen met het onderzoek de kwaliteit van werkgevers inzichtelijk maken voor werkzoekenden. 154 van de 315 deelnemende organisaties kwalificeerden zich als ‘Beste Werkgevers’ in de categorieën goud, zilver of brons. Van de bedrijven met minder dan 1.000 medewerkers scoorden Kamer van Koophandel Centraal Gelderland en Het Waterlaboratorium (grootste stijger) het hoogst.

De titel Beste Werkgever werd voor de 7e keer uitgereikt door Effectory. Volkskrant Banen werd partner van ‘Beste Werkgevers’ vanwege de betrouwbaarheid voor werkzoekenden. Per organisatie vraagt Effectory gemiddeld 300 medewerkers om een oordeel te geven over de bedrijfscultuur, werkzaamheden, leidinggevende, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden.

In de Beste Werkgevers Gids 2008 zijn de resultaten van het onderzoek gepubliceerd. Hiein is te lezen op welke onderwerpen ‘Beste Werkgevers’ goed scoren en om welke redenen hun medewerkers ze een aantrekkelijke werkgever vinden.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie