Koeleman, Schepers en Van Hasselt in nieuw bureau ‘Wit’

Voormalig Bikkerdirecteur Huib Koeleman is samen met Pleon-adviseur Jan Jelle van Hasselt en Ronald Schepers (voormalig directielid Schoep&Van der Toorn) een nieuw bureau gestart onder de naam Wit. Het bureau is gevestigd in Amsterdam.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Wit Communicatieadviseurs zal zich volgens Van Hasselt toeleggen op organisatieverandering, strategie en de creatieve vertaling daarvan. Van Hasselt: ‘daar komt de naam "Wit" ook vandaan. Die is gebaseerd op het kleurendenken van De Caluwé. Wit is daarin de veranderingsaanpak die niet is opgelegd door straffen en belonen, maar die aansluit bij de energie van de mensen om wie het gaat.’

Volgens Van Hasselt stond de officieel start van te bureau gepland op 1 september. ‘Maar we springen op een rijdende trein. Het contract met een grote opdrachtgever wordt een dezer dagen getekend.’ Van Hasselt en Koeleman kennen elkaar van organisatieadviesbureau Twijnstra Gudde. Ronald Schepers werkte hiervoor vijftien jaar bij Schoep, waarvan negen jaar als lid van het directieteam.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie