Sabel Groep wil Móbile PR overnemen

Móbile PR komt vrijwel zeker in handen van Sabel Groep. Maandag tekende Robbert Jan Sabel, directeur van de Sabel Groep, een intentieverklaring om 100 procent van de aandelen van Móbile public relations & relatiemedia over te nemen. Het voortbestaan van het bureau in zijn huidige vorm is hiermee verzekerd.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De op 3 januari onverwacht overleden oprichter en eigenaar Gert Enklaar voerde al enige tijd gesprekken over de strategische overname van het pr-bureau. Zowel het team van Móbile als de directie van de Sabel Groep verwachten dat de samenwerking beide bureaus een impuls zal geven. De bureaus zijn zowel wat betreft klantenportefeuille als specialismen sterk aanvullend.

Móbile blijft na de overname voortbestaan onder de huidige bureaunaam en blijft werken met het huidige team vanuit het kantoorpand in Bussum. De bureauleiding komt vooralsnog in handen van commercieel directeur Céleste Slijters.

Móbile is een algemeen pr-adviesbureau met een specialisatie op het gebied van de automotive-branche. Het bureau adviseert over het totale spectrum van de corporate communicatie en de public relations van de opdrachtgever.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie