Judy op het Veld is de nieuwe manager communicatie KNVB

Op het Veld komt van de Hema en is opvolger van interim-manager Yvette Moll.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Judy op het Veld (48) is deze week gestart als manager communicatie bij de KNVB. Zij volgt Yvette Moll op, die de functie sinds september 2014 als interim-manager invulde.

Binnen de afdeling communicatie van de KNVB zijn in de afgelopen maanden de teams Persvoorlichting, Corporate Communicatie & Public Affairs, Publieksvoorlichting en Redactie KNVB media samengevoegd.

In haar functie gaat Op het Veld de ontwikkeling van het strategisch communicatiebeleid van de KNVB verder vorm en inhoud geven. Op het Veld geeft leiding aan de afdeling communicatie en is adviseur van de directie en de bestuurders van de bond, waarbij ze rapporteert aan operationeel directeur Gijs de Jong.

25 jaar ervaring

Op het Veld heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van communicatie binnen diverse branches. Zij werkte onder andere in de ict, de financiële wereld en bij een pr-bureau. Haar voorgaande functie was hoofd corporate communicatie bij Hema.

‘Na acht jaar Hema, ben ik erg blij met deze nieuwe uitdaging. Als sportliefhebber gaat ook mijn hart sneller kloppen van voetbal. Ik ben vereerd dat de KNVB mij, samen met het team, de kans en het vertrouwen geeft de communicatie op een nog hoger plan te brengen. Het is een gevarieerde en uitdagende functie, waar ik met veel plezier en passie mijn invulling aan ga geven’, aldus Judy op het Veld.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie