Babbage Company neemt recruitment- en trainingsbureau De Redactie over

De overname moet de marktpositie van het werving & selectie en interim management bureau versterken. 

Babbage Company neemt recruitment- en trainingsbureau De Redactie over

Recruitment- en interim managementbureau voor marketing & communicatieprofessionals Babbage Company neemt recruitment- en trainingsbureau De Redactie over. Met de overname groeit Babbage Company naar een bureau met totaal 40 medewerkers intern en 250 interim professionals extern. De overname moet de marktpositie van het bureau versterken als full service speler op het gebied van communicatie, marketing en content.

Babbage Company is werkzaam in verschillende sectoren waaronder de overheid, fmcg/retail, finance & telecom, zakelijke dienstverlening en non profit.

Advertentie
advertisement

Grotere diversiteit

Directeur van Babbage Company, Lieke Severijns, vertelt dat de expertise, het netwerk en het DNA van De Redactie naadloos aansluiten bij die van Babbage Company. ‘De overname past bovendien in onze strategie om ons aanbod verder te diversifiëren binnen het marketing- , communicatie- en content domein. Van detachering tot interim management, executive search en projectmatige expertise: wij regelen het voor onze opdrachtgevers. Daarnaast hebben onze professionals door deze groei keuze uit meer opdrachten bij een grotere diversiteit aan opdrachtgevers. En bieden wij ons netwerk een nog groter aanbod aan vakinhoudelijke training.' 

Aanbod via eigen kanalen

Volgens Severijns komt de overname tegemoet aan de snelgroeiende vraag naar expertise en talent, zowel projectmatig als vast, binnen het marketing-, communicatie- en content domein. Babbage Company en De Redactie/De Redactie Trainingen blijven hun diensten aanbieden via de eigen kanalen. 

Plaats als eerste een reactie

Advertentie