Candid Group doet opnieuw overname: daily dialogues

Na XXS Amsterdam is het de volgende stap voor het bureauplatform.

Candid Group breidt zijn bureaunetwerk opnieuw uit met de overname van de Rotterdamse social media marketingspecialist daily dialogues. De aankondiging komt een week nadat XXS Amsterdam zich aansloot bij Candid Group.

Candid Group is een platform voor media-, technologie- en creatieve bureaus met als doel de steeds complexere vraagstukken van klanten op te lossen. Oprichter Gérard Ghazarian zegt over de acquisitie van daily dialogues: 'De vraag naar targeted social blijft groeien. Met de toevoeging van daily dialogues vergroten we onze capaciteit. Daily dialogues is door de jaren heen meegegroeid met toptalenten en hun expertise.'

Meer acquisities

Sjef Kerkhofs, partner bij daily dialogues: 'Onze ondernemende mentaliteit en ambitie past perfect bij de visie van Candid en versterkt wederzijdse groei.'

Daily dialogues heeft twintig medewerkers en blijft in het Rotterdamse kantoor. Kerkhofs treedt per direct toe als partner van de groep.

Met de toetreding van daily dialogues brengt Candid Group het aantal medewerkers naar 220 verdeeld over kantoren in Amsterdam en Rotterdam. 

Candid Group heeft de afgelopen jaren de groei versneld met verschillende acquisities in korte tijd. In december vorig jaar werd de overname van de Digital Agency Group bekendgemaakt. Een jaar eerder nam Candid Group mediabureaus M2Media en Stroom over. Ook werd afgelopen jaar een strategische samenwerking met digitale marketingspecialist Pervorm aangegaan.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie