Ervaren 'reclameproducers' lanceren Docker Films

De productiemaatschappij is gespecialiseerd in 'food & beauty'-content.

V.l.n.r.: Ronald Koetzier, Marco van Prooijen, Cees Visser

Marco van Prooijen (executive producer), Ronald Koetzier (regisseur) en Cees Visser (creative F&B consultant en stylist) lanceren Docker Films, een productiemaatschappij die gespecialiseerd is in 'food & beauty'-content.

Het drietal is al jarenlang actief in de wereld van 'reclameproductie'; zo was Ronald Koetzier eerder regisseur bij Caramel Pictures, Marco van Prooijen was producer bij Caramel Pictures en DDB Amsterdam en Cees Visser was actief in diverse rollen in de 'food styling'-industrie. Van Prooijen en Visser zijn daarnaast nog steeds actief als freelancers.

Door hun drie expertises onder één vlag samen te brengen, zijn de heren van mening 'van grote meerwaarde' te kunnen zijn voor bureaus, adverteerders en andere productiehuizen.

Van Prooijen: 'We kunnen in veel gevallen al in het pitch- en voortraject proactief zijn, zonder dat daar direct een prijskaartje aan hangt. Bijvoorbeeld door in onze eigen studio testjes te doen, op filmtechnisch en productgebied. Dit levert bovendien efficiënte draaidagen en post-productie op.'

Merken waarvoor Ronald Koetzier reeds commercials heeft geproduceerd zijn onder meer Domino's, Magnum en Nestlé. Bekijk hier het werk van Docker Films.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie