Roquin en Netcreators voegen bureaus samen

RQ Holding, het moederbedrijf van Roquin, heeft Netcreators gekocht.

Roquin

Beide bureaus zijn gespecialiseerd in het realiseren van websites, apps, online platformen en koppelingen met ERP en CRM pakketten, maar met klanten in verschillende segmenten. Roquin is gevestigd in Nijmegen en werkt voor klanten met een focus binnen de health sector. Netcreators is gevestigd in Arnhem en werkt vooral voor grote gemeenten in Nederland. 

Door het samengaan van de bureaus ontstaat een organisatie met ruim 20 specialisten. De internetbureaus gaan samenwerken vanuit de locatie in Nijmegen en treden naar buiten als Roquin en Netcreators. De samenwerking leidt volgens de partijen tot verdubbeling van de omzet, meer stabiliteit en een versteviging van kennis en knowhow.

Doel van de samenwerking is, verklaart Robin van den Bosch, managing partner van Roquin, 'om binnen 3 jaar uit te groeien tot een toonaangevend digital agency met innovatieve digitale oplossingen voor de publieke sector.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie