Verus kiest voor Mensch

Verus: vereniging voor katholiek en christelijk onderwijs in Nederland, achterban van ruim 4.000 scholen en 1,2 miljoen leerlingen

Na een korte bureauoriëntatie waarin 3 bureaus deelnamen, is Verus klant geworden bij Mensch Creative Agency. Verus heeft Mensch aangesteld als adviseur op het gebied van merkpositionering en corporate- en marketingcommunicatie. 

Verus is de vereniging voor katholiek en christelijk onderwijs in Nederland. Ruim 4.000 scholen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs zijn aangesloten. Bij elkaar met 1,2 miljoen leerlingen en studenten.

Martin van Oosten (Verus): “Wat ons vooral aansprak bij Mensch is de manier waarop ze onze vraag verdiept hebben, gecombineerd met een persoonlijke en goed onderbouwde aanpak. Ik kijk uit naar de eerste resultaten die later dit voorjaar zichtbaar zullen worden.”

“Met Verus opereren we in het hart van de zo ongelooflijk belangrijke onderwijssector, heel mooi.” - Jack de Graaff (Mensch)
breder logo
logo verus

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →