Zigt benoemt Marijnke van der Burgh en Christiaan van Dijk als managing directors

Eerder werd al Nicky Levinschi benoemd als ceo.

Marijnke van der Burgh en Christiaan van Dijk zijn benoemd als managing directors van Zigt Nederland. Vanaf 1 mei zijn zij toegetreden tot de directie. Beiden komen uit eigen gelederen. Vorige maand werd al Nicky Levinschi benoemd als ceo.

Van der Burgh krijgt de eindverantwoordelijkheid over de businessunit Paid Media. Ze was eerder accountmanager bij verschillende media-exploitanten en tot voor kort media director bij Zigt.

'We zijn een full-service-agency in een snel ontwikkelende markt. Groei voor onze klanten bereiken we door altijd de vraag achter de vraag te stellen. Het is mijn overtuiging dat we naast onze opdrachtgevers staan als media- en marketingconsultants, maar dat we vooral als businessconsultants waarde toevoegen;, zegt Van der Burgh.

Van Dijk wordt eindverantwoordelijk voor business development en marketing. Hij was lang business development director bij het bureau. In de nieuwe functie focust hij zich op de ontwikkeling van nieuwe kansen in de markt, acquisitie en verdere versterking van Zigt. 

'Business development en marketing zijn beiden uitwaartse manifestaties van Zigt. Ze gaan hand in hand en versterken elkaar. Ik ben er groot voorstander van om deze twee gebieden in een rol samen te brengen en kijk ernaar uit om hier verdere invulling aan te geven', licht Van Dijk toe.

Ceo Rogier Bruggeman kondigde begin dit jaar zijn vertrek aan bij Zigt, net als Veroni Engelhart en Anna Kuiper. Zij begonnen samen het nieuwe mediabureau Nieuwe Lente.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie