Rogier Bruggeman, Veroni Engelhart en Anna Kuiper beginnen Nieuwe Lente

De drie vertrokken recent bij Zigt.

Anna Kuiper, Veroni Engelhart en Rogier Bruggeman

Rogier Bruggeman, Veroni Engelhart en Anna Kuiper lanceren Nieuwe Lente. Het bureau levert ‘op maat consultancy aan adverteerders, bureaus en media-exploitanten’.

‘Nieuwe Lente concurreert niet met full-service mediabureaus, maar kan juist aanvullend een rol spelen voor zowel adverteerder als media- of reclamebureau. Advisering staat echt centraal, er wordt bijvoorbeeld geen eigen backoffice opgericht’, zeggen de oprichters in een persbericht. 

Bruggeman, Engelhart en Kuiper hebben de afgelopen 15 jaar samengewerkt bij Zigt waar zij ook onderdeel van het management team waren. In januari kondigde Bruggeman zijn vertrek aan als ceo van Zigt.

Met deze nieuwe start leggen ze weer volledig de focus op het adviseren van opdrachtgevers. Naast de drie oprichters kan dit ook Carla Ebbers zijn. Zij heeft ook lang bij ZIGT gewerkt en sluit als freelance consultant aan bij Nieuwe Lente.

‘We gaan graag voor opdrachtgevers aan de slag die  behoefte hebben aan een nieuw geluid. Bijvoorbeeld als ze verfrissing zoeken in hun strategie of samenwerking. Ons geluid is scherp en kritisch, maar altijd opbouwend en verbindend.’

 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie