Gamma bedenkt oplossing voor probleem niet gezien willen worden met kerstboom met Sint

Kerstboom-schamers kunnen de boom meenemen in een discrete verpakking: een kartonnen doos.

De discrete kerstboom
Gamma

Om de landelijke start van Gamma’s kerstbomenverkoop in te luiden, introduceert het filiaal in Bussum een zogenaamde ‘geheime kerstbomen inpakservice’. Op zaterdag 1 december is het mogelijk om van 10.00 uur tot 16.00 uur je net gekochte kerstboom van het ras Nordmann in een anonieme verpakking (een enorme kartonnen doos) te laten inpakken.

Gamma: ‘Zo kan iedereen met een vroegtijdige kerst-passie ongestoord over straat met een gekochte boom, zonder Sinterklaas te beledigen.’

Advertentie
advertisement

Helemaal gek van kerst

De inpakservice is onderdeel van de nieuwe kerstcampagne van GAMMA: ‘Helemaal gek van kerst’ (zie video onderaan). Uit onderzoek van de Vereniging Nederlandse Kerstbomenkwekers blijkt namelijk dat een meerderheid van de Nederlanders de kerstboom eerder in huis haalt dan voorheen.

Of het ‘niet gezien willen worden met een premature kerstboom’ een reëel probleem is, is dan ook de vraag. Gamma zegt in ieder geval ‘mede kerst-fanaten in het geheim alvast te kunnen laten genieten van hun favoriete feestdag.’

Sinterklaas woedend: man stiekem al bezig met kerst - GAMMA

Credits

Verantwoordelijk bij klant: Marielle Rooswinkel, Lisa-Marie Klap
Creatief bureau: Isobar
Productie: Vanessa Janssen & drbarefoot
Regie: André Maat

Offline montage: Amber Hooijmans

Geluid: Sound Circus

Grading: de Grot

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Gammadrama
En nou nog wat meer personeel op de vloer...
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie