De award voor Beste Outstream Video 2018 gaat naar ....

In 2018 heeft Streamads de 'Outstream Video Awards' geintroduceerd. De prijs voor de beste video geschikt voor online gebruik

Het afgelopen jaar hebben wij de in’s en out’s van outstream video met jullie gedeeld. We hebben ook elke maand de beste drie video’s gekozen. En de overall winnaar verdient uiteraard een mooie award. Dit hebben we recentelijk uitgereikt. Welke video gewonnen heeft, zie je hieronder. Uiteraard met een live-videoverslag van de uitreiking.


De award voor Beste Outstream Video 2018 gaat naar ....

… de video van ABN AMRO Meespierson over Financial Focus rondom Prinsjesdag.

LVB Networks en in het bijzonder Walter van Kalsbeek tekent voor de creatie, dus hij neemt namens LVB Networks de prijs voor beste outstream video van 2018 in ontvangst.

Maar waarom is dit nou de beste outstream video van 2018?

Om te beginnen valt de video ons op omdat deze speciaal voor online is gemaakt. Het is geen doorvertaling of ingekorte versie van een bestaande TV-commercial, zoals wij helaas nog steeds vaak zien.

Animatievideo’s zien we nog niet zo vaak hier bij Streamads, dus dat maakt deze video zeker uniek. Net als het feit dat de video goed inspeelt op de actualiteit, Prinsjesdag in dit geval. Ook is de video in een relevante omgeving ingezet op fd.nl. Hiervoor gaan de credits naar Storm Digital het digitale bureau van ABN Amro.

Wat ons betreft een ideale combinatie omdat vaak een campagneplanning leidend is in plaats van de link met de actualiteit en het umfeld.

Daarnaast voldoet de video uiteraard aan de basics:

  • De afzender is meteen duidelijk in beeld.
  • De video sluit aan bij de content waarin hij geplaatst is. En werd getoond op websites waar de doelgroep zich bevindt, zoals FD.nl, Adformatie.nl en Businessinsider.nl.
  • Tevens eindigt de video met een call to action waarin uitgenodigd wordt om door te klikken naar de website van ABN Amro Meespierson.

Ook in 2019 delen we weer de beste video’s met je. Nieuw in 2019 is dat we jou als lezer willen laten stemmen op de beste video's. Hoe je dat doet en hoe je zelf gave video-creaties kunt aandragen lees je in mijn volgende blog.

Meer weten over de voordelen van outstream video? Check hier onze infographic.

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.