Frits Hendrikx ruilt Reputatiegroep in voor Hague Corporate Affairs

Hij wordt partner en krijgt leiding over nieuwe vestiging in Amsterdam. ‘Dat ondernemerschap spreekt me enorm aan.’

Frits Hendrikx, de nieuwe partner bij Hague Corporate Affairs
Hague Corporate Affairs

Frits Hendrikx is vertrokken als partner bij de Reputatiegroep en aan de slag gegaan bij Hague Corporate Affairs. Hij krijgt daar de leiding over het nieuwe kantoor in Amsterdam en gaat zich bezighouden met advies op het snijvlak van communicatie, media en public affairs. Ook bij Hague wordt Hendrikx partner.

Hendrikx (52) stapte begin 2018 over als algemeen-directeur van Het PR Bureau naar de Reputatiegroep, waar hij samen met Rick Rensen tot het management toetrad. Nu maakt hij opnieuw een switch, naar eigen zeggen omdat hij bij Hague de kans krijgt een nieuwe vestiging op te zetten. ‘Dat ondernemerschap spreekt me enorm aan.’

Daarvoor werkte Hendrikx als adviseur onder meer bij pensioenverzekeraar Zwitserleven en als senior-consultant bij communicatieadviesbureau CFF Communications. Hij begon zijn carrière in de media als eindredacteur bij het beleggersblad Beursplein 5, een uitgave van de toenmalige Amsterdamse Effectenbeurs (Euronext).

Peter ter Horst, oprichter van Hague Corporate Affairs, is blij met de komst van Hendrikx, die invulling kan geven aan ‘de strategie van beheerste groei’ die het boutique-kantoor nastreeft. 

Ter Horst: ‘We hebben steeds meer cliënten uit de Amsterdamse regio die behoefte hebben aan onze corporate affairs dienstverlening en de link met de EU die wij via ons Brusselse kantoor bieden. Met de versteviging van onze aanwezigheid in Amsterdam kunnen we hen nog beter van dienst zijn.’

Hague Corporate Affairs heeft nu vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Brussel en Parijs. Het bureau houdt zich bezig met communicatie, public affairs en lobby.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie