Rogier Mulder start #VERDER!

Rogier Mulder, uitgeefmanager Adfo Groep, treedt per 1 januari uit dienst bij Adfo Groep en begint #VERDER!. Adfo Groep Events maakt bekend een strategische samenwerking aan te gaan met #VERDER! en PINO Evenementen en Congressen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Met ! helpt Mulder organisaties & merken om samen ‘slimme’ business concepten te bedenken en te implementeren rondom kennis en expertise, met als doel meer zakelijk rendement en meer leads te behalen.

Mulder: 'Na ruim 10 jaar met veel plezier in diverse uitgeefrollen, en de laatste vier jaar als uitgeefmanager binnen Adfo Groep te hebben gewerkt, is het een mooi moment voor mij om een al langer gekoesterde wens om te gaan ondernemen en mijn horizon te verbreden waar te maken.'

Adfo Groep brengt per 1 januari 2014 een groot deel van haar commerciële event activiteiten onder bij het nieuwe bedrijf van Mulder en bij PINO Evenementen en Congressen. PINO/! neemt de komende twee jaar de exploitatie en organisatie van een aantal events onder de Adfo Groep vlag op zich. Het gaat om bestaande concepten als de ‘breaks’, het Communicatie Congres en de iChange events, aangevuld met (ver)nieuw(d)e producties. Daarnaast zal er vanuit de samenwerking een verbeterde invulling van het MARCOM-concept georganiseerd worden.

Willem Sijthoff Adfo Groep: 'De afgelopen anderhalf jaar hebben wij met Adfo Groep al een flinke slag geslagen in de professionalisering van onze eventtak. Om hier een volgende stap in efficiëntie en kwaliteit te maken, is dit voor ons een logische keuze.'

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie