Toon van Loock wordt mede-eigenaar Het PR Bureau, Lukas van de Ven nieuwe partner Open Now

Nieuwe partners bij bestaande bureaus.

Toon van Loock (l) en Lukas van de Ven

Toon van Loock is mede-eigenaar geworden van Het PR Bureau. Vanaf september dit jaar heeft Van Loock de zakelijke leiding over het creatieve bureau, samen met Jacqueline Bosselaar en Camiel Overgaauw. Van Loock (39) is al sinds 2017 werkzaam bij het bureau als managing director.

Het PR Bureau werkt voor opdrachtgevers als Beiersdorf, HelloFresh, Huawei, PLUS, SNS, W Amsterdam en Zilveren Kruis.

Advertentie
advertisement

Open Now

Na 9 jaar als creatief directeur bij N=5 werkzaam te zijn geweest, begon het ondernemerschap te ‘kriebelen’ bij Lukas van de Ven. Hij heeft zich als partner bij Open Now aangesloten en gaat aan de slag om gedragswetenschap op een creatieve manier te vertalen naar communicatiecampagnes.

‘Open Now ontwikkelt al jaren sterke strategieën met een wetenschappelijk uitgangspunt. Samenwerken met onze gedragswetenschappers levert geweldige inzichten op. En daar zie ik enorme kansen voor merken’, stelt Van de Ven.

Naast uiteenlopende werkzaamheden voor een gevarieerde groep klanten in de private sector is Open Now één van de vijf bureaus die de komende 4 jaar voor de Rijksoverheid campagnes mag ontwikkelen. Het eerste creatieve werk zal dit najaar al zichtbaar zijn. 

Plaats als eerste een reactie

Advertentie