Marketingbureau Yourzine stelt Leonie Rombout en Conrad Hagemans aan

Nieuwe aanwinst klanten reden voor uitbreiding

Conrad Hagemans en Leonie Rombout gaan Yourzine versterken
Yourzine

Adeptiv agency Yourzine verwelkomt twee nieuwe managementleden. Leonie Rombout en Conrad Hagemans komen het toonaangevend data driven marketingbureau in Den Bosch versterken. 

Leonie Rombout werkte tot voor kort als salesdirector bij BrandLoyalty, waar ze veel ervaring opdeed op het gebied van loyaliteitsprogramma’s voor food-retailers. Hagemans is al vijftien jaar actief in het speelveld van datagedreven marketing. Hij was ook tien jaar directeur van Tripolis.

Niels van Es, managing director van Yourzine, is blij met de versterking: 'Leonie past, met haar commerciële drive en passie voor het vak, perfect bij een groeiend bedrijf als het onze. Conrad kenden we ook al jarenlang als zeer actieve professional in onze markt en als voorzitter van de e-mailcouncil binnen de DDMA. Met hun komst borgen we de ingeslagen weg om binnen het domein van datagedreven marketing ook in de toekomst een leidend bureau te blijven voor onze opdrachtgevers.'

De aanwinst van een aantal zeer aansprekende nieuwe (internationale) klanten in de afgelopen maanden vroeg volgens Michiel van Riemsdijk, CCO van adeptiv - de bedrijvengroep waar Yourzine onder valt - om 'een verdere versterking van de organisatie'.

 

 

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie