Jumbo komt met 'me too' AH to go

Bij het Jumbo City-concept kunnen reizigers terecht voor broodjes en andere tussendoortjes.

  • Commerce
  • 8 November 2017
  • Roderick Mirande

Supermarktketen Jumbo gaat de strijd aan met de concurrentie op het station. Het bedrijf opent in Eindhoven zijn eerste stationswinkel. Het concept heeft wel wat weg van die van AH to go van branchegenoot Albert Heijn.

De Jumbo-winkel in Eindhoven opent woensdag 15 november zijn deuren. Bij de winkel die draait volgens het Jumbo City-concept kunnen reizigers terecht voor broodjes en andere tussendoortjes om direct op te eten of om mee te nemen. Het assortiment bestaat uit elementen van de Jumbo-supermarkten, de Jumbo-Foodmarkt en restaurantketen La Place.

Jumbo sprak over de opening van een ,,eerste stationswinkel". Eerder dit jaar opende het supermarktbedrijf de eerste winkel volgens het concept in het centrum van Groningen en ook in andere steden wordt het concept uitgerold.

Jumbo is naar eigen zeggen altijd op zoek naar meer locaties voor het City-concept. Of het ook meer winkels op stations gaat openen, wilde een woordvoerster van het bedrijf niet zeggen.

Bron: ANP

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie