Premium

Nieuwe online videoplatform TMG heet Telegraaf VNDG

TMG geeft een update over de invulling van een nieuw OTT-kanaal en gaat ook in data.

Telegraaf Media Groep presenteerde vanmiddag de plannen voor komend jaar aan adverteerders en mediabureaus onder de noemer &;TMG 24/7 part 2&; in theater Amsterdam. Een jaar geleden presenteerde TMG .

Er werd vandaag meer bekendgemaakt over het nieuwe onlinevideoplatform Telegraaf VNDG (een van de twee OTT-kanalen die TMG al had aangekondigd). De consument moet on demand, overal en altijd, toegang krijgen tot dit platform en grotendeels gepersonaliseerd nieuws. Talpa  levert hiervoor het technische platform, zoals voortgekomen met de in janauri bekendgemaakte deal. Telegraaf VNDG biedt &;het actuele nieuws, scherpe analyses en achtergronden&;.

Er werd een groot aantal eigen programma’s , waaronder een nieuwsshow vanaf 06.00 uur ’s ochtends, binnenkijken bij een BN’er die zijn of haar huis verkoopt, alle doelpunten van de Eredivisie, Jupiler League en Tweede Divisie, De gouden tip, een misdaadprogramma met John van den Heuvel en autoprogramma 24/7 Wheels.

Het is niet duidelijk of TMG ook nog in lineaire tv wil,

Persoonlijk kijkgedrag
Telegraaf VNDG moet de gebruiker content gaan bieden die is toegespitst op het persoonlijke kijkgedrag. Via ‘Mijn Telegraaf VNDG’ krijgt de gebruiker een overzicht van alle videocontent die hij of zij volgt, van programma’s, categorieën tot journalisten. Ook is het mogelijk om video’s op te slaan om later te bekijken.

Telegraaf VNDG is voor iedereen gratis toegankelijk. De Telegraaf-abonnees krijgen daarnaast toegang tot een premiumdeel. Tot slot kunnen consumenten straks kiezen uit verschillende modules om tot een abonnement te komen dat optimaal aansluit op hun persoonlijke kijkwensen.

TMG in data
Adverteerders kunnen vanaf vandaag terecht bij de nieuwe unit Datalab van TMG. Deze geeft adverteerders de mogelijkheid om specifieke doelgroepen te bereiken. &;Ook wordt de database van TMG gebruikt om klantervaringen te verbeteren bij nieuw gelanceerde websites en apps en om het online nieuwsaanbod aan te laten sluiten bij de interesses en voorkeuren van de consument. Er worden geen naw-gegevens van klanten verstrekt aan adverteerders&;, zo meldt men.

Kosten besparen
TMG kondigde vorige week aan tot en met 2019 , waarvan 40 miljoen volgend jaar.

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie