Spar lanceert nieuw online platform

Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag in huis.

  • Commerce
  • 7 August 2017
  • Redactie Adformatie

Spar kwam in juli met een nieuw waarmee klanten sneller, en makkelijker kunnen bestellen. Zo zegt de retailer in een persericht: gebruiksvriendelijker en  bruikbaar op alle devices.

Daarnaast is de look-en-feel van de website aangepast aan de nieuwe huisstijl die Spar begin dit jaar heeft doorgevoerd.

Naast een online shop biedt het platform extra productinformatie, informatie over Spar en recepten.

Het online assortiment wordt afgestemd op de door de consument gekozen winkel. Zodra de klant een winkel heeft geselecteerd, komt de foto van de ondernemer ook letterlijk in beeld. Volgens de retailer zorgt dat voor ‘een vertrouwd gevoel’.

Gemak was de insteek van het vernieuwde platform, aldus Spar: klanten kunnen vanaf nu makkelijker herhaalbestellingen doen, of voorgaande bestellingen in één keer in het winkelmandje plaatsen.Daarnaast is het mogelijk om onder één account verschillende afleveradressen in te voeren.

Wat betreft ‘gemak voor elke dag’ belooft de winkel spullen die voor 10.00 uur worden besteld, dezelfde te leveren. Klanten betalen bovendien de aanbiedingsprijzen die gelden op het moment van bestellen. Hiermee is Spar naar eigen zeggen uniek in de Nederlandse online foodretail.
Online bestellingen komen rechtstreeks bij de betreffende winkel binnen, en de winkel handelt de bestelling zelf af.

De verschillende formules hebben een eigen assortiment en eigen content. Zo is de folder bij buurtwinkels duidelijk zichtbaar en bij City winkels komen de duodeals juist in beeld.
In de nabije toekomst wordt deze content verder ontwikkeld voor onder andere de formules Spar Enjoy (de recreatiewinkels van Spar).

Later dit jaar zullen de broodjesmodule en het betalen door middel van iDeal worden toegevoegd.

Het platform is ontwikkeld in samenwerking met Netivity, Centric, Puurpxl, Proserve en Sellvation marketing.

 

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie