VPRA komt terug met de Dutch PR Awards

Welk bureau komt met de beste PR-cases van 2016-2017?

  • Commerce
  • 18 May 2017
  • Redactie Adformatie

De voorbereidingen voor de Dutch PR Awards 2017 zijn begonnen. Deze vakprijzen voor de PR- en communicatiebranche worden uitgereikt door pr-brancheorganisatie VPRA aan PR-cases die het beste bewezen resultaat hebben bereikt.

Onderbreking

De Dutch PR Awards, die verschillende categorieën bestrijken, worden op 14 september in Amsterdam uitgereikt aan de bureaus met de beste PR-cases van 2016-2017. Het is de vijfde editie van de award, na een onderbreking in 2016.

VPRA-voorzitter Huib Bannier: ‘Het wordt een bijzondere dag waarop we trots mogen zijn op ons eigen werk, op het werk van de ander, en op ons mooie vak.’

Categorieën

De aankomende editie zijn er in vier categorieën awards te behalen: business to consumer, business to business, non-profit en de mvo-award.

Mvo-award

De VPRA wil met de speciale mvo-award bureaus inspireren om PR-expertise in te zetten bij projecten met maatschappelijke relevantie. Tevens wil de VPRA non-profit organisaties oproepen om samen met PR- en communicatiebureaus tot nieuwe initiatieven en ideeën te komen.

De winnaar in deze categorie ontvangt een cheque ter waarde van 25.000 euro van de Stichting Auspiciën, teneinde het idee te realiseren.

De inschrijving gaat binnenkort van start.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie