Robin Bach Kolling en Moniek Hallingse naar M2Media

Robin Bach Kolling (33) krijgt de functie van Digital Director en Moniek Hallingse (45) Media Director.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Bach Kolling komt van BPN (voorheen Brand Connection) waar hij verantwoordelijk was voor het opzetten en uitbouwen van het online team en verantwoordelijke voor de mediastrategie. Voor die tijd was hij online consultant bij MediaXplain.

Hallingse komt van Maxus, waar ze als Communications Director verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en het uitdragen van de positionering van het bureau en het aansturen van het klantenteam. Daarvoor was ze vijf jaar werkzaam bij OMD als Media Strategy Director.

Nico Hilhorst, medeoprichter en algemeen directeur van M2Media: ‘Robin heeft naast passie voor nieuwe, digitale media ook ervaring op het gebied van traditionele media en de combinatie hiervan. Als Digital Director gaat Robin samen met het team de koers van vernieuwing op het gebied online media verder uitzetten. Moniek weet dankzij haar ruime ervaring aan zowel klant- als bureauzijde waar ze adverteerders mee verder kan helpen. Daarnaast heeft ze affiniteit met strategie en positioneringstrajecten. Zowel Robin als Moniek zullen de dagelijkse aansturing van hun teams verzorgen en een actieve bijdrage gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van M2.’ 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie