Spotify maakt plaats voor podcasts en Domino’s test met robotbezorging

Social content bureau Blauw Gras praat je bij in de #lekkersociaal.

Lekkersociaal
Lekkersociaal

Spotify update

Podcast alert! Spotify heeft een nieuwe look gekregen en heeft nu meer ruimte voor podcasts. Dat is ook niet zo gek als je weet dat de dienst onlangs twee grote Amerikaanse podcast platformen heeft gekocht. Zo zijn Gimlet en Anchor nu onderdeel van Spotify. Eerstgenoemde produceert podcasts en de tweede host podcasts. Als dat geen goede combinatie is.

De nieuwe interface laat zien dat er een tab met ‘Podcasts’ bij is gekomen. Zo kun je vanaf nu makkelijker schakelen tussen muziek en podcasts. Ideaal. De aanpassing geldt voor iedereen, zowel voor de gratis als premiumgebruikers van Spotify.

Advertentie
advertisement
Spotify
Spotify spotify

Digitale bordspellen

We kunnen de zomer officieel als geopend verklaren. Vakantietijd dus en dat betekent opzoek gaan naar jezelf in Azië of croissantjes eten op een camping in Frankrijk. Chillen in de achtertuin is ook helemaal prima. Wat je ook van plan bent, we zeggen geen nee tegen bordspelletjes. Not done. Daarom hebben we de leukste digitale bordspellen voor je op een rijtje gezet, want verloren dobbelstenen en pionnen zijn niet meer van deze tijd.

Geen zorgen, de spelletjes zijn ook bestemd voor soloreizigers. Hier komen de digitale bordspellen: Agricola, Eight-Minute Empire, Pandemic, Puerto Rico, Tokaido, Coup en Carcassonne. Sla dit op, maak een screenshot en stuur het door naar je vrienden. Gegarandeerd een hele zomer plezier.

Bordspellen
Bordspellen Bordspellen

Domino’s en robotbezorging

Wedden dat je pizza straks wordt bezorgd door een robot? Domino’s heeft eerder al getest met pizza’s bezorgen met robots. Het ziet er nu naar uit dat het allemaal wel heel dichtbij komt. Zo is er een deal gesloten met Nuro, een Amerikaans roboticabedrijf. Nuro is een robotauto die net zo groot is als een Fiat Panda. Er passen geen mensen in, maar wel stapels pizza’s. ­­

In Housten zal Domino’s met Nuro samenwerken om pizza’s te bezorgen. Geen zorgen, je hoeft er niet voor naar Amerika. De eerste bezorgingen worden later dit jaar in Nederland verwacht. 

Nuro
Nuro Nuro

Facebook ranking

Facebook en reacties. Laten we zeggen dat mensen goed gebruik maken van hun vrijheid voor meningsuiting. Iedereen reageert er tegenwoordig driftig op los. Dat zorgt voor de nodige discussies en vermaak. Al die reacties stapelen op en door de bomen  is het bos moeilijk te zien. Daarom wil Facebook een reactiesysteem invoeren om wat orde te brengen in de chaos.

Hoe werkt dat? Profielen en pagina’s met veel volgers krijgen standaard de nieuwe functie mee. Reacties met veel interactie of reacties van de berichteigenaar komen bovenaan. Hiermee wil Facebook ervoor zorgen dat het allemaal relevant blijft en de chaos opruimen.

Facebook
Facebook Facebook

Wij zijn Blauw Gras, aangenaam! Als één van de eerste dedicated social content bureaus weten wij als geen ander waar mensen echt voor in beweging komen.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie