Joyce Verburg wordt de nieuwe pr-manager van TravelBird Nederland

Zij werkte recentelijk bij pr-agentschap Dragon Associates in Londen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

In de functie van pr-manager zal Joyce Verburg verantwoordelijk zijn voor zowel corporate communicatie als marketing-pr voor TravelBird Nederland, een online reisaanbieder. Haar focus zal liggen in het verder laden en versterken van de positionering van het sterk groeiende TravelBird vanuit creatieve, innovatieve communicatieconcepten en het aangaan van partnerships. Tevens gaat TravelBird zich de aankomende periode focussen op de uitbreiding van de merkwaarde op internationaal niveau.

Joyce Verburg heeft de afgelopen drie jaar zowel nationaal als internationaal pr-ervaring opgedaan. Zo was zij werkzaam bij het Amsterdamse pr-bureau Ganbaroo PR PR, reclamebureau THEY – waar ze o.a. verantwoordelijk was voor de pr van Zarb-champagne – en recentelijk in Londen als online manager voor hotelketen the SET en bij pr-agentschap Dragon Associates.

Verburg volgt Sandra Schillemans op, tegenwoordig Partnership Manager bij TravelBird.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie