Wehkamp lanceert dynamisch contentplatform

Met de lancering van het nieuwe platform verdwijnt het huidige e-magazine van Wehkamp.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het redactionele platform is niet alleen de verzamelplek voor alle inspirerende content, maar biedt ook de mogelijkheid om content toe te voegen op iedere andere relevante plek binnen het online warenhuis. 

Het voormalige e-magazine, met traditionele, bladerbare pagina’s verscheen één keer per maand. Het nieuwe platform stelt de redactie in staat om op elk gewenst moment de content te vernieuwen. Puck Landewé, teamleider redactie: “Met het nieuwe platform kunnen we bij productcategorieën direct relevante artikelen of video’s tonen met tips, oplossingen en de laatste trends. Zo kunnen we heel snel inspelen op klantenbehoeftes en de actualiteit. Door scherpe voorselecties te maken, helpen we onze klanten keuzes te maken, ongeacht hun smaak, budget of stijl.&;
 
Alle teksten, afbeeldingen en video’s voor het nieuwe content platform worden door wehkamp zelf geproduceerd. Het vijfkoppige redactieteam maakt hierbij gebruik van de foto- en videostudio’s van wehkamp.
 

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie