Hema, ANWB en GA4 op Data & Analytics Congres 2022

De topics tijdens het vijfde Data & Analytics Congres op 15 november zijn o.a. Personalisatie, Segmentatie en Google Analytics.

Onze (inter)nationale topsprekers presenteren dan hun visie en tips uit de praktijk. Op data-analytics-congres.nl vind je alles over het programma en de sprekers. Graag brengen we een aantal lezingen alvast bij je onder de aandacht:

De data transformatie van HEMA door de ogen van de klant. [keynote]

Bas Karsemeijer | HEMA
De afgelopen jaren heeft HEMA een transitie naar een data gedreven organisatie doorgaan. Door de klant centraal te zetten heeft HEMA keuzes moeten maken met betrekking tot welke data je gaat vastleggen, organisatie van de teams en keuze voor technologie. Een kijkje achter de schermen!

Marketing Operations bij de ANWB: Hoe laat je data en AI voor je werken?

Lisette Gouda | ANWB
Marketing operations is een hot onderwerp, maar ook zeer complex en lastig in te richten. Hoe laat je data en AI voor je werken? Hoe zorg je voor een omnichannel klantervaring? Wat zijn de belangrijkste succesfactoren? En wat levert het op?

Google Analytics 4

Charles Farina
A variety of tips to get more out of your GA4 implementations. We will cover tactics to help with attribution, pathing, content performance, and more

Bekijk het programma en bestel je ticket

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de website en onze socials.

#DAC22 | It’s all about data & analytics!

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →