Excellente beoordeling Digital Marketing Programma SchaalX Digital Young Professionals

Voor de derde keer op rij, en dit jaar als enige in deze categorie, is het Digital Marketing programma van SchaalX als excellent beoordeeld

Digital Marketing Programma als excellent beoordeeld
SCHAAL+

Voor de derde keer op rij, en dit jaar als enige in deze categorie, is het Digital Marketing programma van SchaalX als excellent beoordeeld door de e-Academy van Thuiswinkel.org. De certificering staat voor het bieden van een kwalitatief goed digital programma dat continu up-to-date wordt gehouden. Tijdens Shopping Today in DeFabrique is het certificaat overhandigd aan Ment Kuiper.

Digital young professionals werken 1,5 jaar via SchaalX bij verschillende opdrachtgevers en doorlopen tegelijkertijd het digital marketing programma met daarin een mix van actuele en to-the-point inhoud met daarnaast veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Deelnemende opdrachtgevers ervaren de inzet van deze young professionals als succesvol en geven aan dat zij daadwerkelijk nieuwe kennis op de werkvloer brengen op het gebied van digital marketing.

Ment Kuiper, Manager Digitale Programma's en Trainingen bij SchaalX: “We streven continu naar een programma dat alle facetten biedt die in het digital marketingvak nodig zijn. Dit is natuurlijk ook te danken aan onze kennispartners, die de inhoud hiervoor verzorgen. Zo hebben we afgelopen jaar ons programma uitgebreid met o.a. voice en influencer marketing: onderwerpen waar digital marketeers geheid mee te maken krijgen.”

Getalenteerde young professionals krijgen door dit programma de ideale start voor een carrière binnen digital marketing. Deelnemende organisaties plukken hier de vruchten van doordat zij deze young professionals, die wel goed aansluiten op de arbeidsmarkt, direct kunnen inzetten in hun eigen organisatie. Mede dankzij de samenwerking met gerenommeerde (online) bureaus als kennispartner kan de kwaliteit van dit programma worden gegarandeerd.

Over e-Academy

e-Academy zorgt samen met opleiders en het bedrijfsleven voor meer digitaal toptalent en erkende e-commerceopleidingen. Zo slaan ze een brug tussen het onderwijs en de praktijk.

Over SchaalX Digital Young Professionals

SchaalX selecteert en ontwikkelt young professionals in digital marketing, digital communicatie en digital design. Deze recent afgestudeerde hbo’ers en wo’ers worden ingezet bij organisaties die zich richten op digitalisering. SchaalX helpt bij het onboardingsproces en verzorgt vakinhoudelijke masterclasses. Daarnaast worden de professionals intensief begeleid en wordt veel aandacht besteed aan de juiste vaardigheden, competenties en persoonlijk leiderschap om de digitalisering bij organisaties te begeleiden. Meer weten? https://www.schaalx.nl/digital-young-professionals/

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.