Forrester x Dept: 5 tips voor het runnen van je digitale business

5 tips voor het runnen van je digitale business. Forrester vertelt je alle ins en outs tijdens de Dept Talks Live. Meld je aan!

De digitale noodzaak voor commerce is nog nooit zo groot geweest. Data toont dat er in 2021 voor retailers een recordomzet voor online verkoop aankomt en dat commerce tweederde van de groei van retail stimuleert. Dit aantal zal zelfs stijgen tot 85% in 2024. 

Het is belangrijk om potentiële klanten online te bereiken en te betrekken. Bedrijven moeten e-commerce zien als onderdeel van een holistisch commercieel aanbod en een winkelervaring creëren die het aantal contactpunten met klanten vergroot en tegelijkertijd de in-store ervaring aanvult. Merken moeten hun digitale aanwezigheid opbouwen met een strategische visie die klanten meerwaarde biedt en hen in staat stelt snel te innoveren en zich aan te passen aan veranderingen in de markt.

Tijdens deze editie van Dept Talks Live bespreekt onze oprichter en CTO, Bart Manuel, samen met gastspreker, Forrester VP en Principal Analyst, Sucharita Kodali, hoe succesvolle commerce organisaties hun digitale succes constant voortdrijven. De Dept Talks Live-sessie is gebaseerd op Forrester's recente onderzoeksrapport  "The Five Key Success Factors of Every Digital Business". Benieuwd welke stappen bedrijven moeten nemen om een uniek digitaal handelsaanbod op te bouwen in een zeer concurrerende markt? Meld je dan aan voor deze Engelstalige Dept Talks Live van 11 februari! 

Drie key takeaways:

  • Vijf belangrijke kenmerken die de meest succesvolle commerce organisaties delen om hun digitale business positief te beïnvloeden;
     
  • Voorbeelden van hoe bedrijven hun digitale business opbouwen door, creativiteit, data en technologie in te zetten;
     
  • Hoe je talent, planning, statistieken en marktkansen kunt optimaliseren om het succes van jouw bedrijf te vergroten?

Meld je hier aan! 

Plaats als eerste een reactie