Redactie Nieuwe Revu weg

Nieuwe Revu krijgt bij nieuwe uitgever Pijper Media een nieuwe vaste redactie die intensief gaat samenwerken met de redacties van Playboy en Panorama.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De huidige vijf vaste medewerkers verhuizen niet mee van Sanoma naar de nieuwe uitgever. Hoofdredacteur Erik Noomen blijft wel, samen met artdirector Manolito Joosten. Dat meldt .

Noomen: ‘Bij Pijper Media heeft men van meet af aan duidelijk gemaakt dat het de bedoeling is dat redacties intensief gaan samenwerken. Voor Panorama, Playboy en Nieuwe Revu ligt zo’n samenwerking op één grote redactie dan voor de hand.’ Volgens de hoofdredacteur is het vertrek van de vijf een aderlating, maar biedt het ook kansen voor vernieuwing.

De huidige vaste redactie heeft gekozen voor een ontslagregeling bij Sanoma en voelde weinig voor de veranderingen bij Pijper Media. 

Het mannencluster van Sanoma,  Playboy, Panorama en Nieuwe Revu, werd aan de Groningse uitgever Pijper Media. Alleen het vrouwenglossy cluster van Sanoma staat nog te koop. dat Grazia en Marie Claire voorlopig toch bij Sanoma moeten blijven vanwege doorlopende contracten met de licentiehouders.

Foto: ANP.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie