Gratis Inspiratiesessie: Digitale Fitheid voor Marketeers

Digitale Fitheid voor Marketeers

Gratis inspiratiesessie Digitale Fitheid voor Marketeers

Heb je het gevoel tientallen uren onnodig werk te doen en word je geleefd door jouw mailbox? Word je overspoeld door informatie en onnodige afleidingen? En wil je weten hoe je verantwoord omgaat met zaken als veiligheid, privacy en wachtwoorden? Win kostbare tijd en vergroot jouw digitale fitheid tijdens de gratis sessie Digitale Fitheid voor Marketeers op 6 september.

Schrijf je nu in!

Hoe word én blijf je digitaal fit? Hoe bouw je een 'brein-ondersteunend systeem' om snel en doeltreffend bij al jouw kennis te komen? En hoe ga je verantwoord om met zaken als veiligheid, privacy en wachtwoorden? Krijg het antwoord op deze en andere belangrijke vragen tijdens de online masterclassreeks Digitale Fitheid voor Marketeers en HR. Bespaar kostbare tijd, haal meer energie uit je werk en vergroot jouw digitale fitheid.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Direct inschrijven

Docent en duur en datum van de sessie

Martijn Aslander is al meer dan 10 jaar één van de meest ervaren sprekers op het gebied van de netwerk- en informatiesamenleving.

Zijn boeken Easycratie en Nooit Af gelden als een standaardwerk voor menig bestuurder. Als StandUp Filosoof onderzoekt en verwoordt hij elke dag opnieuw mogelijkheden om problemen te tackelen en kansen te verzilveren. Met zijn nieuwste thema, Digitale Fitheid pioniert hij wederom in de voorhoede van de toekomst van werk.

Duur: 60 minuten
Datum: 6 september 2021

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Digitaal bewustzijn
  • Digitale hygiëne & veiligheid
  • Digitale vaardigheden
  • Persoonlijk kennismanagement
  • Persoonlijke groei met behulp van technologie

Online masterclassreeks: Digitale Fitheid voor Marketeers

Zoek je meer verdieping en ben je benieuwd hoe je écht digitaal fit wordt en blijft? Bouw een 'brein-ondersteunend systeem' om snel en doeltreffend bij al jouw kennis te komen. Volg de 5-delige masterclassreeks Digitale Fitheid voor Marketeers. Meld je nu aan!

Advertentie