Ster-bijdrage over 2008 'uitstekend'

Ster heeft met een nettoresultaat van 226 miljoen euro een uitstekend jaar gedraaid. Volgens de Ster komt dit nettoresultaat door ‘de zeer goede prestaties van de publieke omroep’.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Dit meldt de exploitant in een persbericht. Het nettoresultaat van 226 miljoen gaat naar het ministerie van OC&W. De inkomsten vormen een aanvulling op de mediabegroting, waar naast het publieke bestel onder andere ook koren en orkesten en het instituut Beeld en Geluid van worden gefinancierd.

Arian Buurman, Algemeen Directeur Ster: "Adverteerders omarmden als vanouds de zinderende sportzomer, vanwege de sterke performance, de beleving en vooral om het unieke bereik. Maar ook zonder deze spraakmakende sportevenementen heeft de publieke omroep het goed gedaan. Adverteerders herkennen en erkennen de kwaliteit van de publieke programma's. Het zijn prestaties om zonder meer trots op te zijn".

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie