Acht Lovie Awards nominaties voor Dept

Het stemmen voor de Lovie Awards is begonnen. Breng vóór 29 oktober je stem uit op jouw favoriete Dept cases!

Digital agency Dept is genomineerd voor acht onderscheidingen en vijf keer erkend op de officiële shortlist van de Lovie Awards, de awardshow die voor de tiende keer op rij het beste van het Europese internet huldigt. Door de vele nominaties maakt Dept dit jaar zelfs kans op de titel Bureau van het Jaar 2020. De winnaars worden medio november bekend gemaakt tijdens een live-uitzending en je kunt nog maar een paar dagen stemmen op jouw favorieten.

Samen met Justdiggit werkten we aan een mobiele app die Afrikaanse boeren verbindt met donateurs over de hele wereld. Dit werk leverde nominaties op in ‘Best Use of Messaging & Bots for Apps and Mobile Sites’ en ‘Best Use of Location Technology’.

Ook loonde het harde werk van onze online advertising teams. Met gaming-merk SteelSeries ontvingen we een nominatie in de categorie ‘Best Brand Strategy & Planning’ en met audiomerk JBL in ‘Best Branded Product and Services’. Het online benefietdiner Live Eet dat we maakten met Honig is genomineerd in ‘Best Event & Live Stream social campaign’. 

In de categorie ‘Best Retail & Shopping Website’ heeft Bugaboo’s webshop een nominatie gekregen. We bouwden een nieuw commerce platform met Salesforce Commerce Cloud in minder dan vier maanden voor maar liefst 26 landen. 

Als laatste is het nieuwe webportaal voor Switzerland Tourism twee keer genomineerd: ‘Best Functional Website Design’ en ‘Best Travel & Tourism Website’. Op de website word je meegenomen op reis door de meest adembenemende plekken in Zwitserland.

Breng vóór 29 oktober je stem uit voor jouw favoriete Dept cases via de onderstaande links:

Plaats als eerste een reactie