Bakkie Media S2E5: De dag dat het weer mag

Wat ga jij doen op het moment dat de horeca weer opengaat en waar kijk je het meest naar uit? En: Complot or Not, #ThisIsTheWay.

123RF

De podcast over marketing en media waarmee je binnen 15-20 minuten op de hoogte bent van alles wat er speelt in medialand. Daniel Kok en Thijs van Dijk praten je bij onder het genot van een goede bak koffie.

Advertentie
advertisement

Omdat we allemaal moe worden van de negativiteit in deze tijd vinden wij dat het tijd is voor een aflevering waarin we positief naar de toekomst kijken. Daarom kijken we vooruit naar 'De dag dat het weer mag'. Wat ga jij doen op het moment dat de cafés en restaurants weer open gaan en waar kijk je het meest naar uit? Misschien wel weer naar kantoor gaan en collega's zien?

We vroegen het aan Wouter van der Pauw van Talpa Network, Susanne van Nierop van de Adformatie en Freek Heinen van Topcast Media. Bavaria haakt op een ludieke manier in op de corona persconferenties en geeft suggesties voor carnaval in 2021. En wat zijn de laatste lockdown trends?

Verder hebben we in deze aflevering een nieuw item: Complot or Not. Hierin bespreken we een complottheorie en gaan we all the way down the rabbit hole. Er zijn weer nominaties voor de Gouden Barista en Koffie Verkeerd en dit keer is er een extra lange Star Wars Minute.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie