Bakkie Media S03E16: Tomorrowland 2024

Hoe ziet het komende mediajaar eruit en wat kunnen we verwachten? Samen met de koffiedikkijkers van 2024 blikken Thijs en Daniel vooruit.

Koffiedik kijken 2024

Koffiedik kijken 2024

In de nieuwe aflevering van Bakkie Media kijken Daniel Kok en Thijs van Dijk vooruit naar 2024. Zij bespreken naar aanleiding van het jaarlijkse nieuwjaarsevent Koffiedik Kijken de trends en voorspellingen in ons vak en wat ons te wachten staat in het komende mediajaar. Samen met koffiedikkijkers Charelle Akihary, Dean Cooman, Johan van der Zanden, Mieke de Ketelaere en Erik Kessel blikken zij vooruit. 

Van het verdwijnen van de persona's tot burn-outs en rusteloze nachten voor marketeers. We gaan langs gendertrends en #tokumentaries en van pasta pesto naar hybride gerechten. Wie wint de #AI battle dit jaar en welke impact heeft AI op onze planeet? Waarom zouden we in ons vak amateurs meer moeten omarmen?

Verder delen vrienden van de show Marc Pieterse en Denise Huisman hun voorspellingen. Verder hebben Daniel en Thijs het over 'Generational Blend', 'Spolitics' en ze bespreken of de #metaverse dit jaar een onverwachte comeback maakt.

Luister de aflevering via Spotify (hieronder) of Apple Podcasts.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie