Maarten Meijs in directie Talpa Media

Meijs wordt chief operating officer en krijgt de leiding over de dagelijkse operatie met ITV Studios en haar bedrijven.

Talpa Media

Talpa Media benoemt per 1 juni Maarten Meijs tot Chief Operating Officer (COO). John de Mol verkocht in 2015 Talpa Media aan het Britse ITV. Meijs krijgt de dagelijkse leiding over het reilen en zeilen van ITV Studios en haar bedrijven. Hij moet ook de operationele verbinding tussen de verschillende componenten binnen de groep gaan versterken: van creatie, productie en digital tot de commercialisering van de content.

Meijs is al sinds 2009 in diverse rollen werkzaam bij Talpa Media en die blijft hij ook vervullen. Zoals het verder ontwikkelen van de commercialisering van (tv)-formats en digitale concepten en voor de internationale kantoren. Dat zijn onder meer Talpa Noord-Amerika, Talpa Midden-Oosten en Talpa Duitsland.

Onder leiding van Meijs werd ‘The Voice’ het meest succesvolle format merk in de wereldwijde non-scripted markt tot nu toe, met bijna 110 versies wereldwijd.

Met de toevoeging van Maarten Meijs (COO) bestaat de directie van Talpa Media uit vier leden. Naast Meijs zijn dat Pim Schmitz (CEO), Shashi Baboeram Panday (CFO) en Barry Masclee (CCO).

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie