Nu ook centrale manuele display inkoop bij DPG Media

Eén loket waar gezamenlijke manuele display inkoop op NU.nl en AD.nl mogelijk is

Eerder deze maand zette DPG Media de eerste stap in het vergroten van het inkoopgemak door haar programmatic display inventory te combineren met die van voormalig Sanoma. Per 14 juli ontstaat er ook één loket waar gezamenlijke manuele display inkoop van NU.nl en AD.nl mogelijk wordt. Je kunt dan met één inkooporder, tegen één tarief een enorm bereik inkopen middels de Bereik met impact propositie. Hiermee ben je 24 uur fixed zichtbaar op de voorpagina’s van NU.nl én AD.nl waarmee eenvoudig een enorm (impactvol) bereik wordt gerealiseerd voor jouw boodschap.

AD.nl en NU.nl complementair aan elkaar in bereik

Middels de propositie ‘Bereik met impact’ kun je alvast een voorproefje nemen op het gecombineerde bereik van NU.nl en AD.nl. Door beide nieuwssites in te zetten zorg je ervoor dat jouw boodschap in één keer bij een groot deel van Nederland bekend is.  

Overzicht gezamenlijk dag bereik NU.nl en AD.nl:

Gemiddeld dag bereik AD.nl en NU.nl
Gemiddeld dag bereik AD.nl en NU.nl

Twee varianten op de Bereik met impact propositie

Binnen het gecombineerde netwerk zijn er twee varianten op deze propositie, namelijk de cross device take-over en de rectangle cross device.

Cross device take-over
Met de cross device take-over heb je de mogelijkheid alle displayposities op de voorpagina’s van NU.nl en AD.nl te claimen over alle devices. Ieder device biedt een legio aan interactieve mogelijkheden. Denk daarbij aan de mogelijkheid tot het combineren van de header met video of een expandable.

Cross device rectangle
De cross device rectangle is een premium display product voor alle devices, waarbij jouw boodschap “above the fold” wordt vertoond aan de bezoeker. Door haar premium positionering is ook dit product uitermate geschikt wanneer impact en awareness belangrijk zijn, net als de Cross device take-over. Op deze manier kun je ook met een iets kleiner budget heel Nederland bereiken over alle devices.

Bekijk hier de mogelijkheden

Complete integratie na de zomer gereed

Achter de schermen zijn we druk bezig het gehele DPG Media netwerk en bijbehorende systemen aan elkaar te koppelen. Hierdoor kunnen we een serieuze positie innemen in het medialandschap, wat op dit moment nog wordt gedomineerd door globale digitale spelers. Vanuit DPG Media bieden we straks een netwerk met een bereik vergelijkbaar aan de globals, gedreven door waarden als kwaliteit en betrouwbaarheid. Naar verwachting kan hier na de zomer gebruik van worden gemaakt.

Meer informatie?

Neem contact op met DPG Media via mail of telefoon: 088 550 0272

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →