Albert Heijn en Lidl doen spaaracties in de reprise

Never change a winning team: Eredivisie voetbalplaatjes bij Albert Heijn en Vitamini's bij Lidl op herhaling.

Voetbalplaatjes Eredivisie 2019
Albert Heijn

Wie een succesvolle spaaractie te pakken heeft, hoeft niet iets nieuws te bedenken. Albert Heijn kwam in het verleden meermalen met 'voetbalplaatjes sparen'. Vanaf 2 januari brengt Albert Heijn het sparen van Eredivisie voetbalplaatjes terug. Voor het eerst zijn er plaatjes van de spelers van het Nederlands vrouwenelftal, waaronder Lieke Martens, Vivianne Miedema en Kika van Es.

Voetbalplaatjes an sich zijn altijd hetzelfde, maar Albert Heijn poogt wel elke keer iets nieuws toe te voegen. Zo werd in 2010 de mogelijkheid geboden om online plaatjes te ruilen via Hyves. De nouveauté dit jaar is de speciale AH Voetbalapp. Daarmee kunnen plaatjes gescand worden en toegevoegd aan een digitale verzameling.

Advertentie
Voetbalplaatjes Nederlands Dameselftal 2019
Voetbalplaatjes Nederlands Dameselftal 2019 Albert Heijn

Eigen voetbalplaatje

Albert Heijn: 'De nieuwe app (in de App Store en via Google Play) maakt het nog leuker om de Eredivisie voetbalplaatjes te verzamelen. Zo deel je met vrienden welke plaatjes je nog zoekt. Wil je een eigen voetbalplaatje? Maak dan een selfie, kies in de app het shirt van je favoriete club en deel je voetbalplaatje met je vrienden. In de app vind je ook actuele statistieken en informatie over Eredivisie voetbalspelers en stadions. Hoe meer plaatjes je scant, hoe meer interessante video’s en informatie er beschikbaar komen.'

De spaaractie duurt tot 24 februari.

Bloemkool & the Gang
Bloemkool & the Gang Lidl

Vitamini's

Lidl heeft de reprise van de groente- en fruitknuffels Vitamini's dit jaar opgehangen aan de (Bloem)Kool and the Gang-hit 'Celebration' opgehangen. Precies een jaar geleden zette de supermarkt in op gezondheid met de spaaractie, die werd opgetuigd in samenwerking met Nationaal Actieplan Groente en Fruit (NAGF). (Januari en februari werden uitgeroepen tot 'vers en gezond-maanden'.

Ze zijn er weer, VitaMini's! Haal nu de spaarkaart in de winkel en spaar ze allemaal!

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Marleen
De codes voor de Vitaminis kun je hier downloaden https://www.spydeals.nl/lidl/gratis-lidl-vitaminis-2019-codes-voor-de-app-105759
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie