Owned media onmisbaar in de communicatiemix

Sanoma SYNC is de plek waar creatieve concepten, ook voor owned media, worden ontwikkeld

Laat ons jouw boodschap vertellen

De plek waar creatieve concepten ontwikkeld worden

Of het nu gaat om Content Marketing, Advertising of Performance; Sanoma SYNC is als full service marketingcommunicatie- en contentbureau dé plek binnen Sanoma waar deze disciplines samenkomen. De plek waar creatieve concepten ontwikkeld worden voor paid, shared, earned en owned media. Als het even kan in een slimme combinatie.

Owned media zorgt voor binding

Owned Media is in de communicatiemix van groot belang. Waar paid media vooral zorgt voor bereik, kun je via je eigen kanalen gericht op je bestaande klanten herhaalaankopen stimuleren en je doelgroep zelfs tot merkambassadeurs maken.. Wat weer earned- en shared media op kan leveren.  Alles met één doel: het ontwikkelen van waardevolle en langdurige relaties met jouw doelgroep.

Koester jouw klanten met sterke content die exclusief voor jou is gemaakt. Gebruik je eigen context, je eigen DNA.

Owned media via Sanoma SYNC

Meer informatie?

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen vanuit Sanoma SYNC voor owned media en/of een ander creatief concept? Neem contact op via sales.nl@sanoma.com.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.