Eenvoudig impactvol adverteren binnen de juiste context

Nieuw: een volledige dag fixed op alle pagina’s van een gekozen channel te adverteren, binnen het gehele netwerk

cross device channel proposities

Eenvoudig impactvol adverteren

Eerder waren take-over proposities veelal gericht op de homepage van een specifieke titel. Met de nieuwe Channel propositie is het nu mogelijk om een volledige dag fixed op alle pagina’s van een gekozen channel te adverteren. Dit gebeurt met één uiting en één inkoop, over verschillende websites binnen een channel. Zo biedt Sanoma adverteerders eenvoudig de mogelijkheid impactvol bereik te genereren binnen de gewenste doelgroep over alle devices.

Binnen het Sanoma netwerk zijn er twee varianten op deze channel propositie, namelijk de cross device channel take-over en Super header cross device. Door de match op te zoeken tussen de uiting en context draagt de advertentie bij aan het verhogen van de gebruikersengagement. Door haar premium positie en vertoningen op alle pagina’s biedt deze propositie de best mogelijke impact en awareness.

We bieden de volgende vier channels aan:
- Women  
- Entertainment    
- Parenting 
- Automotive

Twee varianten op de channel propositie

Cross device channel take-over
De cross device channel take-over is een premium web product waarbij middels een combinatie van Skin en een Rectangle grote awareness kan worden gecreëerd.  Het product is run of site inzetbaar op alle web device typen en biedt de mogelijkheid tot het gericht bereiken van jouw doelgroep op zowel de homepage als achterliggende pagina’s. Tevens kan de uiting vanuit de header worden gecombineerd met video. Bekijk hier de mogelijkheden

Super header cross device
De Super header cross device is een web product wat op een premium positie over alle devices inzetbaar is. Dit product is full width en lijnt uit op basis van schermbreedte, waarbij combinatie met video mogelijk is. Door haar positie bovenaan de pagina is dit product uitermate geschikt wanneer impact en awareness belangrijk zijn. Hiermee is dit product zeer geschikt om in te zetten wanneer je over een iets kleiner budget beschikt, maar toch met impact jouw doelgroep wilt bereiken over alle devices. Bekijk hier de mogelijkheden.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →