Lego opent flagshipstores in Utrecht en Amsterdam

De twee winkels bieden producten en ervaringen die nergens anders verkrijgbaar zijn.

Mosaic maker in de Lego-branstore in Londen
Lego

Later dit jaar opent Lego twee brandstores, één in Utrecht en één in Amsterdam. Waar en wanneer precies, dat heeft Lego nu nog niet bekendgemaakt. Wel dat de winkels ‘net op tijd voor Kerstmis’ zullen openen.

De winkel in Amsterdam biedt verschillende ‘Lego-innovaties. Lego: ‘Zo is er de Mozaïek Maker – die een foto van je gezicht omzet in een mozaïek van Lego-stenen – en zijn er allerlei nieuwe speelervaringen en bouwmogelijkheden te ontdekken. Allemaal met een knipoog naar de Nederlandse geschiedenis en cultuur.’

Advertentie
advertisement
Brandstore
Brandstore Lego

Lijfjes, hoofdjes, haarstukjes

Los van de nieuwste Lego-dozen en verschillende speelmogelijkheden, bieden beide winkels activiteiten en evenementen zoals:

  • Kies & Bouw-wand: waar klanten zelf een beker met steentjes en elementen uit de wand, in allerlei verschillende kleuren en vormen kunnen ‘tappen’.
  • Digitale Box: de mogelijkheid om bijna elke Lego-doos te scannen om het model tot leven te laten komen in 3D.
  • Bouw een minifiguur: Uit een brede selectie benen, lijfjes, hoofdjes, haarstukjes en accessoires kunnen bezoekers hun eigen Lego-minifiguren bouwen.
  • Direct aan de slag: Gratis deelname aan bouwwedstrijden of Lego-events.

 

Daarnaast bieden de brandstores producten die alleen daar (en via shop.lego.com) verkrijgbaar zijn. Het gaat bijvoorbeeld om Lego Stranger Things: The Upside Down en Lego Creator Expert Harley Davidson Fat Boy.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie