Maak je marketing futureproof

Welke overzichten en inzichten zijn essentieel voor een goede marketingstrategie en -organisatie? Ontdek het tijdens de clinic op 21 juni.

Hoe kun je een solide marketingstrategie en -organisatie opbouwen die flexibel genoeg is om mee te bewegen met de snelle en drastische veranderingen in de omgeving? Hoe kun je losbreken van de fixatie op de oppervlakkige en vluchtige aspecten die het marketingvak zo aantrekkelijk en dynamisch maken? Te vaak belanden marketeers in een uitvoerende rol in plaats van een strategische rol. Tijdens de clinic van Beeckestijn Business School leer je alles over strategische marketing. Grijp je kans en ontwikkel jezelf, zodat je meer waarde kunt toevoegen aan jouw organisatie, klanten en de maatschappij.

Dit komt aan bod

Tijdens deze clinic staat het verkrijgen van overzicht en inzicht centraal. Je zult ontdekken waar je als marketeer de grootste waarde kunt toevoegen. Daarnaast leer je waar de groeikansen liggen, zowel op de markt als binnen je eigen organisatie. Het begint namelijk allemaal met de juiste interne focus, omdat alle externe successen daaruit voortkomen. We zullen de dynamiek binnen ons vakgebied verkennen en de krachten bespreken die ervoor zorgen dat strategische marketing nu meer dan ooit het verschil kan maken. Maar wat is daarvoor nodig en hoe organiseer je dat?

Tijdens deze clinic zullen we je voorzien van belangrijke handvatten en tips om je op weg te helpen.

Over de spreker

De clinic wordt gegeven door Rob Beltman (H3ROES). Hij is marketeer pur sang en schreef al meerdere boeken over klantgerichtheid en marketing. Hieronder valt ook het boek dat met de PIM Literatuurprijs werd bekroond ‘De Marketingorganisatie van de Toekomst'. Hij was marketing eindverantwoordelijk bij organisaties als Jaarbeurs en Diergaarde Blijdorp. In zijn ruim 20 jaar ervaring als adviseur en coach begeleidde hij al honderden organisaties, in vrijwel alle sectoren, bij het verbeteren van hun markt- en klantgerichtheid.  

Praktische informatie

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden op 21 juni van 14:00 tot 16:00 uur
  • Deze clinic zal plaatsvinden op de hoofdlocatie van  Beeckestijn, Leusderend 30 in Leusden
  • Let op: deze clinic wordt niet opgenomen
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →