(Campagne) Nationale-Nederlanden komt met online Pensioen Hulp

Online dienst begeleidt consumenten vanaf 10 jaar voor hun pensioensingangsdatum.

Er zijn genoeg redenen om tijdig aan de slag te gaan met het inkomen voor later. Maar hoe maak je de juiste keuzes, die aansluiten bij je eigen behoeften en persoonlijke situatie?

Nationale-Nederlanden biedt hiervoor de Pensioen Hulp, een vernieuwde online dienstverlening die deelnemers vanaf tien jaar voor de pensioeningangsdatum helpt met duidelijke informatie, op maat en in kleine stapjes.

De gratis Pensioen Hulp is toegankelijk voor zowel klanten als niet-klanten van Nationale-Nederlanden.

Online campagne

Het Amsterdamse bureau Conspiracysinc maakte in opdracht van Nationale-Nederlanden een online campagne waarin het geboortejaar centraal staat. Dat bepaalt immers tot welke leeftijdsgroep een werknemer behoort en daarmee welke pensioeninformatie op dit moment voor hem of haar relevant is.

De campagne leidt naar een online platform dat bezoekers op basis van hun geboortejaar handige tips en wetenswaardigheden omtrent het pensioen biedt, afgestemd op hun leeftijd en persoonlijke situatie.

Daarnaast kan men zich  online gratis inschrijven voor de Pensioen Hulp van Nationale-Nederlanden. “We maken gebruik van interactieve banners en retargeting om mensen zo snel mogelijk naar de juiste content te leiden”, zegt Frank de Weijer, creatief directeur van Conspiracysinc.

De Pensioen Hulp en de bijbehorende campagne zijn vanaf 12 mei te volgen  via social media, display banners en het online platform .

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie