Creatie & Campagnes

Dit zijn de eerste 25 namen voor Adnight 2017

Redactie | 11 juni 2017, 19:44

De eerste helft van de bureaus die hun deuren open gooien tijdens de avond van de Amsterdamse creatieve industrie op 6 oktober.

De Adnight 2017 line up is samengesteld om de diversiteit van de Amsterdamse creatieve communicatie industrie weer te geven. Gebaseerd op feedback van bezoekers van de eerste editie en een survey waarin gevraagd werd naar mensen hun drie favoriete bureaus is de lijst samengesteld.

Nieuwsgierigen kunnen 6 oktober een kijkje nemen bij zowel internationale als nationale bureaus, grote en boutique agencies, specialty bureaus op het gebied van VR, social & design, maar ook de productiehuizen op het gebied van muziek, film en digitaal.

Dit zijn de eerste 25:
Achtung!McGarryBowen, Ambassadors, Code D’Azur, Indie Amsterdam, MassiveMusic, TBWA\Neboko en Virtue het creatieve bureau van Vice, 72andSunny, 180 Amsterdam, Alfred, Cake Film, Capitola, CloudFactory, Dorst & Lesser, Energize, Grrr, Isobar, Kingsday, Kokoro, N=5, Selmore, Superhero Cheesecake, Tosti Creative, Wayne Parker Kent, Woodwork.

Vanaf 18.00 uur, twee uur vroeger dan vorig jaar, kunnen Adnight bezoekers met deze bureaus kennis maken. De rest van de line up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Adnight

Meer in channel Creatie & Campagnes

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs