Drie nieuwe regisseurs bij Smarthouse Films

Ivan Barbosa, Johan Timmers en Alek sluiten zich (als commercialregisseurs) aan bij de productiemaatschappij.

is van oorsprong fotograaf met werk voor merken als Nike, Heineken en Canon en met editorials voor L’Officiel, Linda. en JFK. Hij maakte de stap naar regisseur. Sindsdien regisseerde Alex onder meer de commercial Meet Adam voor Adam’s Underwear.

regisseerde de videoclip waarin Typhoon een tot slaaf gemaakte man speelt, opgenomen in Kaapverdië. Hieraan voorafgaand maakte hij al vele videoclips, commercials, twee korte films en Cabo, een 50 minuten film voor de Vara in het kader van het One Night Stand programma. Barbosa studeerde zowel aan de kunstacademie St Joost als aan de Filmacademie en vindt zijn inspiratie in moderne kunst en de straatcultuur.

is scenarist en regisseur. Hij heeft meerdere speelfilms en tv series op zijn naam, zoals Volgens Jacqueline (tv-serie), Vreemd Bloed (speelfilm) en Loenatik, Te Gek! (speelfilm). Als commercialregisseur werkt Timmers regelmatig met KesselsKramer en heeft onder andere de laatste De Belastingdienst-campagne geregisseerd.

Smarthouse Films is een Amsterdamse productiemaatschappij van commercials, documentaires en speelfilms. In het najaar gaan de opnames van de speelfilm La Holandesa van start, met Rifka Lodeizen in de hoofdrol.  

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie