Grolsch lanceert nieuw pilsmerk Kornuit

Grolsch lanceert een nieuw pilsmerk: Kornuit. Vanaf vandaag is de eerste commerial te zien die in samenwerking met Alfred en LAB-3 tot stand kwam.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

'Een verrassend fris pils met een zachte afdronk', dat is de officiele beschrijving van Kornuit, het product van 'de jongste generatie brouwers van Grolsch', zo luidt de verklaring van Grolsch.

Het is dan ook duidelijk dat Grolsch met Kornuit inzet op een jonger publiek. Volgens de Grolsch is het nieuwe bier bedoeld voor 'de energieke en stoere twintigplusser die graag op stap gaat met vrienden, nieuwe dingen wil ontdekken en tegelijkertijd kwaliteit en vakmanschap erg waardeert'. Dat die stoere twintigplusser in de wereld van Grolsch lange baarden hebben, jongleren en naar hartelust op dakjes klimmen, blijkt uit de bijbehorende commercial.

De nieuwe tv-commercial uit de koker van Alfred moet vooral de brug slaan tussen de traditionele waarden van Grolsch en de 'vibe' van de jonge generatie. Het filmpje begint met de bekende Grolsch-tune en de geijkte beelden in de categorie 'nostalgisch en ambachtelijk bierbrouwen'. Daarna wordt de brug geslagen naar het eigentijdse karakter van Kornuit, met het nummer Kickin' my can dat speciaal geschreven en geproduceerd werd door muziekbureau LAB-3 en de band Navarone.

Marc Janssen, brouwer en trainer specialist bij Grolsch speelt één van de rollen in de commercial en vertegenwoordigt de jongste generatie brouwers van Grolsch.

Het nieuwe biermerk is in supermarkten en slijterijen verkrijgbaar en het café Edel in Amsterdam heeft het als eerste op de tap.

Concept: Aad Kuijper & Patrick de Zeeuw
Strategie: Marcel van Wing, Han van Dijk, Gabriel Snuverink
Account: Mireille Elberse & Jochem Kleine
Regisseur:Job van As
Producer: Paul Brand, Gideon Rijnders
Productiemaatschappij: In Case of Fire
Eindverantwoordelijke klant: Gisela Rule, Martijn Bouwman, Melanie Koning

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie