Jelle de Wit en Ruben Kwaaitaal aan de slag bij Vertigo 6

Bureau anticipeert op groeiend aantal projecten.

Vertigo 6 verwelkomt twee nieuwe gezichten. Jelle de Wit gaat per direct bij het bureau aan de slag als Junior PR & Marketing Executive. De Wit heeft gestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en deed na zijn studie redactiewerk voor entertainmentwebsites IGN Benelux en AskMen Benelux. ‘Dat je uiteindelijk aan de slag mag bij een bureau dat niet alleen opereert in je favoriete branche, maar ook nog eens zo’n uitgebreid en divers takenpakket heeft, sluit ontzettend goed aan bij mij als professional’, vertelt De Wit.

Ruben Kwaaitaal is sinds kort stagiair bij het Arnhemse bureau. Kwaaitaal studeert op dit moment nog Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hij is oprichter van Gamestad Arnhem en grondlegger van de website Retrokings.

Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6: ‘Jelle loopt al enige tijd mee in de gamesindustrie en wist zijn weg daar goed te vinden. Hij heeft veel affiniteit met onze merken en vindt makkelijk zijn weg in de digitale wereld. Zijn creativiteit en frisse kijk op de wereld zijn een goede toevoeging aan ons team. Ruben is gamer in hart en nieren en zijn ervaring op het gebied van events komt goed van pas.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie