Jurriaan Gorter is de nieuwe manager study members & exams NIMA

Hij treedt toe tot het managementteam.

Jurriaan Gorter is per 1 april in dienst getreden van NIMA, de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing, communicatie en sales. Hij wordt inhoudelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van de NIMA Examens en de contacten met de opleiders.

Gorter was tot maart van dit jaar education coordinator, senior lecturer en thesis supervisor bij de Hogeschool van Amsterdam. Hij volgt Esther de Berg op die eerder dit jaar terugkeerde naar het hoger beroepsonderwijs en aan de slag is gegaan bij de Haagse Hogeschool.

Stap voorwaarts

Martin Huisman, voorzitter van NIMA, ziet in de aanstelling van Gorter een belangrijke nieuwe stap voorwaarts: ‘Gorter brengt kennis en ervaring mee op het terrein van opleiding, opleiders, educatie en het toetsen van kennis. We zijn blij met een dergelijke versterking op deze voor NIMA zo belangrijke post. Hij heeft brede kennis en een groot netwerk op het gebied van marketing, communicatie en sales, maar deelt vooral het enthousiasme voor het vak en de functie.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie