MasterCard stelt startup programma open voor Nederlandse startups

Nederlandse startups kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor Start Path Global.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Met dit programma helpt MasterCard innovatieve startups om uit te groeien tot sterke spelers op de Nederlandse en internationale markt. En wel door jonge ondernemers toegang te bieden tot het MasterCard netwerk. Aan het Starth Parh netwerk doen meer dan twinting parnters mee op het gebied van in banking, retail en technologie, waaronder Samsung Card.

Elk kwartaal selecteert MasterCard wereldwijd nieuwe startups die kunnen deelnemen aan het zes maanden durende project. Inschrijvingen voor het volgende kwartaal is mogelijk tot 18 september via . Achttien veelbelovende startups mogen op 27 en 28 oktober 2015 hun idee presenteren aan het MasterCard StartPath team in London. Zes tot acht bedrijven zullen verkozen worden om deel te nemen aan het programma.

Volgens Arjan Bol, country manager MasterCard Nederland, hebben Nederlandse startups in het verleden al zeer sterk gepresteerd op het internationale toneel. Hji heeft dan ook hoge verwachtingen van startups die dezelfde weg willen bewandelen door zich aan te sluiten bij Start Path. 

 

 

 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie